Opleiding

In 1999 ben ik afgestudeerd aan de 4-jarige beroepsopleiding tot Iokai Shiatsu therapeut aan de Iokai Shiatsu academie te Amsterdam. Hierin is opgenomen de studie Westerse medische basiskennis op HBO niveau: anatomie, fysiologie en pathologie. www. iokai-shiatsu.org

In 1977 afgestudeerd als uitvoerend danser en docent moderne dans aan deTheaterschool te Amsterdam. Daar heb ik kennis gemaakt met Yoga, Tai Chi, Body Mind Centering, Alexandertechniek en Feldenkrais.Van 1975 tot 1985 docent moderne dans o.a aan de Theaterschool Amsterdam. 1985 tot 2005 docent Tai Chi en Qi Gong 2004 tot 2009: cursussen gevolgd in Hellingerwerk, Neurofeedback, Neurodevelopment, EFT (Emotional Freedom Technique) en Bewegingsmethode Niek Brouw. Naast mijn ervaring op het gebied van beweging zijn voor mij meditatie en het werk van A.H.Almaas, van de Ridhwanschool een belangrijke bron van inspiratie.

 

Terug naar
Intropagina
Praktijk
Mijn Opleiding
Emotional Freedom Technique
Geschiedenis van iokai shiatsu

Iokai Shiatsu Praktijk
Annelies van Dooren

Nageljongenstraat 99 Amsterdam N

 

0622748293

.www.shiatsupraktijk-annelies.nl

e.mail: avandooren@gmail.com

aa

Beroepsvereniging

De V.I.S (Vereniging Iokai Shiatsutherapeuten, zie www.iokai_shiatsu.org)

De V.I.S.verzorgt Nascholing, controleert intervisie- bijeenkomsten, doet aan visitatie van de leden, heeft een bestuur en een algemene ledenvergadering en diverse werkgroepen. De vereniging heeft uitwisseling met, en maakt deel uit van, de EISA, European Iokai Shiatsu Association.